İshak Polat

AK Parti Genel Merkezi tarafından önümüzdeki dönemde de İl Başkanlığı görevine seçilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 25 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan İl Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Önümüze bakacağız ve çıtayı daha da yükselteceğiz

13 İlçede Kongrelerini tamamlayan AK Parti İl Teşkilatı 25 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan İl Kongresine hazırlık yapmaya başladı. Kongreye ilişkin AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti İl Başkanlığında Başkan Yardımcıları ile birlikte bir basın açıklaması düzenledi. Beyazgül, basın açıklamasında ;' Malumunuz üzere AK Parti 13 ilçemizde kongrelerini tamamladı. 25 Şubat 2018 tarihinde de Cumhurbaşkanımızın da katılımı ile Şanlıurfa İl Yönetimi için kongremiz olacak. Kongremizin AK Parti'ye, halkımıza, ve Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni dönemde de hiçbir ayrım yapmadan, Şanlıurfa'ya daha çok hizmet etmenin gayreti ile görevimize devam edeceğiz. İnşallah önümüze bakacağız ve hizmet çıtasını daha da yükselteceğiz' diyerek herkesi kucaklayacaklarını dile getirdi. 25 Şubat saat 15 gibi yapılacak olan Kongre öncesinde tüm tedbirlerin alınacağını kaydeden Beyazgül 3 seçim geçirdiklerini, 15 Temmuz hain darbesine beraber göğüs gerdiklerini belirterek ' İnşallah önümüzdeki görev döneminde de tüm vatandaşlarımız, STK'larımız ve partililerimiz ile birlikte omuz omuza başarılara imza atacağız' dedi.

Yeni yönetimde yer almak isteyen başvurabilir

25 Şubatta yapılacak olan AK Parti İl Yönetiminde yer almak isteyen kişilerin başvurusu hakkında da bilgi veren Zeynel Abidin Beyazgül başvuruya ilişkin linkin kendi Twitter ve AK Parti İl Başkanlığı Twitter hesabından paylaşıldığını belirterek ; ' Bu linkten indirilecek forum doldurularak AK Parti İl Sekreterimize teslim edilmesi gerekiyor. Bu başvurular Genel Merkezimiz tarafından birlikte değerlendirilecek. Şanlıurfa Koordinatörümüz eşliğinde başvuru sahipleri mülakata alınacak ve yeni yönetim bu şekilde teşekkül edecek' dedi