Haber Merkezi / 'Canla başla' sloganı ile yola çıkan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Her gün farklı bir bölgede incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, bu kez Karşıyaka ve Susuz mahallelerinde yapımı devam eden parkları ve proje aşamasında olan alanlarda incelemelerde bulundu.

İlgili birim amirleri, belediye başkan yardımcıları ve teknik heyetin eşlik ettiği Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın ilk durağı Karşıyaka Mahallesi oldu. Burada yeni yapılan parkları inceleyen Başkan Canpolat yetkililerden bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, ilçe genelinde yapılmamış hiçbir parkın kalmayacağını söyleyerek şunları kaydetti:

'Karşıyaka Mahallemizde parklarımızda çalışmalar devam ediyor. Diğer parklarımızla da ilgili olarak arkadaşlarımızla proje bazında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karşıyaka Mahallemizde hedefimiz yapılmamış hiçbir parkımızın kalmamasıdır. İnşallah Göbeklitepe Parkı kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şuan bulunduğumuz ağaçlık alanda da yerinde uygulamalı bir projeyi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Burayı da en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bizler canla başla başladığımız mücadelemize tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte canıgönülden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın dualarına talibiz. Hep birlikte Haliliye'ye, hep birlikte Şanlıurfa'ya, hep birlikte Türkiye'ye çalışmaya devam ediyoruz.'

Ardında Susuz Mahallesine geçen Başkan Canpolat, burada kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacak olan çok amaçlı kültür salonu ve yeni parkta incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarının da eşlik ettiği incelemelerin ardından konuşan Başkan Canpolat şunları kaydetti:

'Susuz Mahallemizde çok amaçlı kültür salonu bitmiş durumda. Şuanda ufak tefek eksiklikleri var onlarda tamamlanıyor. En kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Aynı zamanda Susuz Mahallemizdeki parklarımızın yapımına başladık. Bir parkımızda bitmek üzeredir. Ben hem kültürevi salonumuzun hem de parklarımızın şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'

Susuz Mahalle Muhtarı Ali Demir ise ' Ben çalışmalarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a ve tüm ekiplerine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.