Yüksel Polat

Şanlıurfa Fen Lisesi ( ŞFL) Kızılay Kulübü tarafından tüm geliri Kızılay'a bağışlanmak üzere kermes düzenlendi. Anlamlı kermese Şanlıurfa Fen Lisesi'nin yanı sıra Zeytin Dalı eğitim kampüsünde bulunan diğer okulların öğretmen ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim- öğretim alanında bir çok başarının yanı sıra bir çok sosyal etkinliğe imza atan Şanlıurfa Fen lisesi 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başında anlamlı bir sosyal etkinliğe imza attı. Şanlıurfa Fen lisesi Kızılay Kulübü üyesi öğrenciler tarafından Cuma günü Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile geliri Kızılay'a bağışlanmak üzere kermes düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen kermese öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yanı sıra Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü içerisinde bulunan okulların öğretmenleri ve öğrencileri de yoğun katılım gösterdi.

Öğrencilerin evlerinde hazırlayarak getirdiği bir birinden lezzetli yemek ve tatlıları cüzi rakamlar ile alarak hem Kızılay'a bağışta bulunan hem de ve yapımı lezzetleri tadan öğrenciler böylesi anlamlı ve güzel bir etkinlikten dolayı emeği geçen Kızılay Kulübü üyesi arkadaşlarına ve destek veren Okul Yönetimi ile Öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Rıza Yıldızbakan ise yaptığı açıklamada Eğitim-Öğretimin spor, kültürel çalışmalar, sosyal etkinlikler ile bir bütün olduğunu belirterek; ' Böylesi anlamlı bir etkinlikten dolayı emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve katkı sunan diğer okullarımızın Yöneticilerine, Öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun gibi anlamlı bir çok etkinliğimiz olacaktır' dedi.