Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarının da elvermeye başlamasıyla birlikte yeşillendirme çalışmalarına ağırlık verdi. İlçenin farklı alanlarında adeta yeşillendirme seferberliği başlatan ekiplerin hummalı çalışması vatandaşlardan da takdir topluyor. İlçe genelinde birçok yeni parkı vatandaşın hizmetine sunan birçok alanda da bakım ve onarım çalışması yapan ekipler, mevsim şartlarına paralel olarak çimlendirme ve su sistemlerini hayata geçirmeye başladı.
Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Toki Batıkent mahallesinde bulunan 8004, 8005, 8006. sokaklarda ve Buhara mahallesindeki 2385. Sokakta bulanan park alanlarında çimlendirme ve su sistemleri monte işlemini gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 bin metre karelik alanda gerçekleşen işlemler bölgeye farklı bir hava kattı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri ve muhtar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Toki Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya, ''Mahallemizde büyük eksiklik olan yeşil alanımızın yaklaşık 10 bin metre kare olan bir yeri Eyyübiye Belediyemiz tarafından ağaçlandırma ve park çalışması sona ermiştir. Çocuk parkımızın ve kamelyalarımızın yaklaşık olarak 10 bin metre karesi yaklaşık olarak çalışmaları bitmiştir. Örnek mahalle, örnek mahalleye yakışır bir şekilde parkımız olmuştur. Bu konuda emeği geçen herkese, başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bey olmak üzere ekiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.