Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Karşıyaka ve Paşabağı mahallelerini ziyaret eden Başkan Canpolat, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Mahallelerde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Canpolat, konu ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Ziyarette Başkan Canpolat'a mahalle muhtarları ve birim amirleri eşlik etti.
Paşabağı Mahallesi'ndeki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini kaydederek şunları söyledi:
'Mahallelerimizi ziyaret edip çalışmaları yerinde görüyoruz. Paşabağı Mahallemizdeyiz. Parklarımızı yeni baştan revize ediyoruz. Yeni çim ekimleri, oyun gruplarının yenilenmesi, bankların yenilenmesi ve aydınlatmalarda dahil birçok işlemi ekiplerimiz şuan gerçekleştiriyor. Diğer taraftan temizlik işlerimiz mahallelerde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Fen işlerimiz de mahalledeki yol ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını yapıyor. Mahallemizin bizlere ilgileri gerçekten çok yoğun ben kendilerine çok teşekkür ediyorum.'
Burada konuşan Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ise, 'Mahallemize teşrif eden Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum. Belediyemizi ne zaman arasak gelip çalışmaları yapıyor. Arkadaşlar gerçekten canla başla çalışıyor. Bizler Başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz' dedi.
Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.