Haber Merkezi / Karaköprü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Başkanı Ali Tutluoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Baydilli, KAR-DER Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan KAR-DER yönetim Kurulu Başkanı Ali Tutluoğlu, "Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'yi yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Başkanımızla Karaköprümüz hakkında görüşerek fikir alış verişinde bulunduk" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, "KAR-DER Yönetim Kurulu Başkanı üyeleri ile birlikte bizi makamımızda ziyaret ederek bizi onurlandırdılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz Karaköprü Belediyesi olarak dernekleri her zaman önemsiyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, KAR-DER Yönetim Kurulu Üyesi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye plaket ve Karaköprü'ye yaptığı hizmetlerden dolayı derneğin Fahri Başkanlık kimliğini taktim etti.