Seyfullah POLAT / ŞUTSO yönetimine geldikten bu tarafa Şanlıurfa'ya daha iyi hizmet edebilmek için STK'ların, sanayici ve ticaret erbabının görüşlerini almaya devam eden ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu sefer Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazeteci ve yazarlar ile bir araya geldi.

Şanlıurfa'ya hizmet için varız
Sporyum Ocakbaşında düzenlenen toplantıda konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek ;' Öncelikle ŞUTSO olarak yapacağımız Basın Çalıştayına katıldıkları ve Şanlıurfa'ya daha iyi hizmet edebilmemiz için bizimle görüş, öneri ve eleştirilerini bizimle paylaşacakları için Şanlıurfa'mızın güzide basın mensuplarına teşekkür ediyorum. ŞUTSO Yönetim Kurulu olarak 2018- 2023 Stratejik Plan Çalışmalarımız dahilinde yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Gayemiz 2023 hedefleri ışığında Şanlıurfa'ya en iyi şekilde hizmet etmek, ülkemiz ve Şanlıurfa'nın ekonomisini en üst seviye çıkarmaktır' diyerek Şanlıurfa'da görev yapan gazetecilerin görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

ŞUTSO değişime öncülük etmeli
Basın Çalıştayı kapsamında Denetim ve İnnivasyon Uzmanı Müjgan Çetin yönetiminde basın mensupları Şanlıurfa'nın ekonomik ve ticaret hayatına ilişkin görüşlerini dile getirerek ŞUTSO'dan beklentilerini dile getirdiler. ŞUTSO'nun ekonomiden, tanıtıma kadar Şanlıurfa'ya öncülük etmesinin altını çizen gazeteciler tanıtımın önemine değinerek iş adamlarının yerel medyaya reklam ve abone desteğinin önemine vurgu yaptılar.