Haber Merkezi / 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 'İlçe Başkanımız Nedim Lale, Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ve Belediye Meclis üyesi adaylarımız ile şehrin esnaflarına ziyarette bulunduk. Halkımızın bizlere olan güveni tam, bizde onlara layık olmaya çalışacağız. Memleket işi, gönül işi. Ülkemizin, milletimizin, şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için 31 Mart yerel seçimlerde mutlaka AK Partiye, Cumhur ittifakına oy vermemiz lazım' dedi.
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, beraberinde Siverek Belediye başkan adayı Şeyhmus Aydın ile birlikte Küptepe köyünü ziyaret ederek AK Parti adayları ve Cumhur ittifakı için dua ve destek istedi.
AK Vekil Gülpınar, her gittiği yerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül için de destek istiyor ve zaman zaman da birlikte ziyaretlere katılıyor.
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Ceylanpınar ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak'a destek maksadıyla, 24 Mart 2019 Pazar günü Ceylanpınar halkı ile buluşarak dua ve destek isteyeceğini belirtti.