Haber Merkezi / Vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Başkan Canpolat, ziyaret ettiği bölgelerin ihtiyaçlarını da yerinde tespit etti.
Göreve başladığı günden bugüne halkla iç içe olup, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, pazar mesaisinde de kırsal mahalleleri ziyaret etti. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu'nun da yer aldığı ziyaretler kapsamında Başkan Canpolat, sırasıyla Dağeteği Mahallesi Büyük Beyazkuyu Sokak, Yeniköy Mahallesi, Tepedibi Mahallesi, Kısas Mahallesi, İkiağız Mahallesi, Uzunköy Mahallesi, Kısas Mahallesi ve Havşanlı Mahallesini ziyaret etti.
Ziyaretleri kapsamında mahalle muhtarları ve bölge sakinleri ile görüşen Başkan Mehmet Canpolat, talep ve önerileri alarak, ihtiyaçları da yerinde tespit etti. Mahalle sakinlerinin talepleri ile ilgili talimatlar veren Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak her kesimin hizmetinde olduklarını söyledi.
Başkan Mehmet Canpolat, pazar mesaisi kapsamında 8 kırsal mahalleyi ziyaret ettikten sonra kent merkezindeki programlarına devam etti.