Tuğba POLAT/ Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yıllardır sürdürdüğü ve bir gelenek haline getirdiği sabah mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Baydilli yine sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte ilçenin en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe'de incelemelerde bulundu. Başkan Baydilli burada yapılan çalışmalarla birlikte sorunları da inceleyip yapılan çalışmalar hakkında ekibinden bilgi aldı.
Kış şartlarında da olsa sabah gezilerinden şartlar el verdiğince geri durmadıklarını ifade eden Başkan Baydilli, 'Karaköprü her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğu için mesaimize çok erken başlamamız gerekiyor. Çünkü hizmet edilecek alan ve kişi sayısı sürekli artış gösteriyor. Biz de bu artışa ayak uydurmak ve çalışmalarımızı yetiştirmek için daha fazla çalışmalıyız. Bunun için erken mesaiye başlayarak teknik ekibimizle geziyoruz, sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızı inceliyoruz.
Bugün Seyrantepe Mahallemizde yaptığımız çalışmaları, vatandaşlarımızın taleplerini inceleme fırsatı bulduk. Ayrıca yolda karşılaştığımız vatandaşlarımız ve esnafımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik. Her geçen gün büyüyen alan ve artan nüfusuyla Seyrantepe bizim için çok değerli bir mahalledir. Buraya hizmetin en iyisini getirmek, taleplere yetişmek için çaba harcıyoruz' diye konuştu.
Başkan Baydilli Seyrantepe Mahallesindeki alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini de dinleyip not aldı.