Seyfullah POLAT/ Karaköprü Belediyesi'nin ilçenin en kalabalık Mahallesi olan Seyrantepe'ye kazandırdığı çok amaçlı salonun açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DÜĞÜN VE TAZİYELERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ilçesinin Karaköprü olduğunu hatırlatarak, 'Karaköprü'nün en hızlı büyüyen ve nüfusu itibarıyla en fazla nüfusa sahip olan mahallesi Seyrantepe'de yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar mahallemize parklar, semt pazarı, kültür merkezi, meydan ve çeşitli hizmetler kazandırdık. Bugün de bu hizmetlerden biri olan çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştirerek hizmete sunuyoruz. Bu çok amaçlı salonda vatandaşlarımız taziye, düğün, toplantı gibi faaliyetlerini yapabilecektir. Mahallemize bir semt pazarı daha, yeni yollar ve parklar ile kalıcı hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Biz her mahallemize hizmetin en iyisini sunmak için ekiplerimizle çalışıyoruz' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise cuma günü çok hayırlı bir hizmetin Seyrantepe'de açılışını yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, 'Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa'nın göz bebeğidir ve en hızlı büyüyen ilçesidir. Bu ilçeye ve mahallelerine en iyi hizmeti sunmak, yatırım yapmak bizim için çok değerlidir. Metin Başkan ve ekibini yaptıkları hizmetler, kazandırdıkları yatırımlar nedeniyle tebrik ediyorum' dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek çok amaçlı salon hizmete sunulurken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahalleye başka hizmetler de kazandıracaklarının müjdesini verdi.