Haber Merkezi / Karaköprülülerin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları için park yapımını önemseyen Karaköprü Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafını yeni parklarla donatıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, son bir yıl içerisinde ilçeye 14 yeni park kazandırdı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, en fazla yeşil alanı olan ilçede her yıl bir önceki yılın iki katı oranında yeşil alan kazandırdıklarını söyledi.
Başkan Baydilli şöyle devam etti:
' Karaköprü'ye yılda ortalama 12 ile 15 arası yeni park kazandırıyoruz. Son bir yıl içerisinde 14 tane yeni park ve yeşil alan kazandırdık. Karaköprü en fazla yeşil alanın olduğu ilçedir. İnşallah ilçemize ileriki dönemlerde daha fazla yeşil alan kazandırmak, yemyeşil bir Karaköprü oluşturmak için çalışıyoruz. Her mahallemizde parklar yaptık, vatandaşlarımızın talebi ve ekiplerimizin programı dahilinde gerekli yerlere yeni parklar yapmaya devam edeceğiz. Bunun yanında okullarda da fidan dikim programlarımızla okullarımızın bahçelerini de yeşillendirmeye ve çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Yeni parklarımız ve yeşil alanlarımız ilçemize hayırlı olsun. '
Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların yanı sıra yol ortalarındaki refüjlerde de ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.