Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayımlayarak tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Pazar gecesini Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Kadir gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Ekinci, mesajında şunları söyledi, 'Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı'nın son günlerini idrak etmekteyiz. Kur'an-ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir suresinde bildirildiğine göre bu gecede Allah'ın izniyle melekler ve Cebrail yeryüzüne iner ve gece boyunca yer yüzüne barış ve esenlik hakim olur. Kadir Gecesi, Müslümanlara göre çok hayırlı ve mübarek sayılan bir gecedir.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini niyaz eder, başta Şanlıurfa'lı hemşerilerim olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini kutlarım. '