Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri, Zabıta Müdürülüğü, Çevre koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ve 7/24 vatandaşların taleplerini dinleyen Beyaz Masa birimi ilçede halk sağlığının korunmasına yönelik başlattığı seferberliği sürdürüyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde bulunan tüm parklarda dezenfekte çalışması yürütüyor.
Ekipler, parklarda bulunan banklar, oyun grupları ve el temasının olabileceği tüm bölgeleri dezenfekte ediyor. Yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Mahalle muhtarları Haliliye Belediyesinin yürüttüğü çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.
Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının belirlenen program dahlinde devam ettiği kaydedilirken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de halk sağlığı için ilçede denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürdüğü bildirildi.