Kırıkçı mesajda, 'Kadir Gecesi günahlardan arınma üzerimizdeki sıkıntılardan belalardan, musibetlerden kurtulma gecesidir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de, bu gecenin faziletine, bereketine dikkat çekmiş, açılan ellerin boş çevrilmeyeceğini ifade ederek bizleri bu gecenin feyzinden yararlanmaya davet etmiştir.

Evveli rahmet ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif' in son günlerine ulaşmış bulunmaktayız. Bu yılda Kuran- ı Kerim'in inmeye başladığı Kadir Gecesine tekrar kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi müminlere Yüce Allah'a yaklaşmak ve tövbe etmek için önemli bir fırsat sunmaktadır. Yılda bir kez gelen Bu fırsatı kaçırmamayı kadrini bilerek değerlendirmeyi Yüce Allah hepimize nasip etsin.

Saygıdeğer Şanlıurfalı hemşerilerim son günlerde devletimiz, milletimiz salgın nedeniyle zor günler geçirdi. Kadir Gecesinin insanlığın yaşadığı salgın krizinden kurtulmaya vesile olmasını temenni ediyorum. Salgın nedeniyle dua bekleyen tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva, kaybettiğimiz değerlerimiz için de Allah'tan rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor Yüce Rabbimizden, oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etmesini özellikle de salgın sürecinin bir an önce bitmesini sağlıklı, huzurlu nice mutlu günlere ulaşmayı Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum' ifadelerine yer verdi.