Haber Merkezi / Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaşam alanı olan parklarda yürüttüğü bakım ve onarım ile yeşillendirme çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor. Ekipler, mevsimsel çalışmalar kapsamında çim ekme ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha rahat ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parkların peyzajını yeniden oluşturuyor. Park ve bahçelerin yemyeşil görüntülerini korumalarını sağlamak amacıyla ağaçların bakımlarını düzenli devam ettiren ekipler, otomatik sulama sistemi bulunmayan parklara da su tesisatı döşemesini sağlıyor.
Parklarda yürütülen bakım onarım çalışmaları kapsamında da, Veysel Karani Mahallesinde bulunan Mehmet Akif İnan Parkında yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Parktaki kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının da yenilenmesini sağlanırken, park içi yollar da, ekipler tarafından yenileniyor. Parkın çevre duvarı da, ekiplerce kaldırıldı.
Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki diğer park ve bahçelerde de, ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştiriyor.