Haber Merkezi / Her gün ayrı bir çalışma alanında denetimlerde katılan başkan Ekinci, Yapılan her çalışmayı yerinde görüyor. Mahalle Muhtarı Nihat Akın ile birlikte mahallede yapılan ve yapılacak çalışmaları inceleyen Başkan Ekinci'ye Fen İşleri Müdürü Mahmut Müldaş eşlik etti.

Bir işi yapmak kadar doğru ve yerinde yapmanın önemine değinen Ekinci, vatandaşın telebi doğrultusunda hizmete aksamaya mahal vermeyeceklerini kaydetti.

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yürütülen çalışmalar konusu da örnek bir belediye oluşturduklarını kaydeden Ekinci, ilçeyi şantiyeye çevirdikleri iş aktardı.

Ekinci, 'Gerek merkez gerekse kırsal mahallelerde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Gelen talepler ve projelerimiz kapsamında hizmet veriyoruz. Kış mevsimi kendisini tam hissettirmeden halkımıza rahat yaşama alanlatı oluşturmak niyetindeyim. Ekip olarak bunu bilinci ile çalışıyoruz. 'ifadelerini kullandı.

Emiroğlu mahallesinde sokak sokaK gezerek yapılan ve yapılması gereken Çalışmalarını Başkan Ekinci ile paylaşan muhtar Nihat Akın ise,' Başkanımız ile mahallemizde yapıIan ve yapılması gereken caddeleri bir bir gezdik.Sayın başkan mahallemizde yürütülen çalışmaların biran önce bitirmesi talimatı verdi. Sayın başkana mahallem adına kendisine teşekkür ederim.' şeklinde konuştu.