Haber Merkezi / Çocuklarla birlikte 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayan Kızılay Toplum merkezi ekibi, Bin adet de hijyen takımını öğrencilere ve öğretmenlere dağıtılmak üzere Okul İdaresine teslim etti.

Öğrencilerle birlikte 23 Nisan Bayramını kutlayarak orda bulunan çocukların mutluluklarına ortak olduklarını belirten Türk Kızılayı Şanlıurfa Toplum Merkezi Yönetici Vekili Kasım Taş, 'Türk Kızılayı Şanlıurfa Toplum Merkezi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Geçici Eğitim Merkezinde Suriyeli ve Türkiyeli toplam 950 öğrenci ile kutladık. Etkinliklerimizde Kum Boyama Sanatından, Kızılay Şapka Yapımına, Basketbol, Bowling ve Çocuk Geleneksel oyunlardan Yüz Boyama ve Resim Yapmaya kadar birçok atölyelerde çocukları eğlendirdik' dedi.
Mart ayında 950 öğrenciye verdiğimiz Hijyen Eğitimini tamamladıklarını belirten Türk Kızılayı Şanlıurfa Toplum Merkezi Yönetici Vekili Kasım Taş, '23 Nisan etkinliğimizden sonra Bin Adet Hijyen Kitini okul idaresine çocuklara ve öğretmenlere vermek üzere teslim ettik. Böylesine bir işbirliği için Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Geçici Eğitim Merkezi idarecilerine teşekkür ederim' diye konuştu.
Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Geçici Eğitim Merkezi idarecileri, Öğretmenleri ve öğrencileri de, Kızılay Toplum Merkezinin kendilerine gösterdikleri ilgi ve Bayram törenlerine katkılarından dolayı teşekkür ettiler.