Yüksel Polat / 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İç İşleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş veda ziyaretlerine devam ediyor.
Veda ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş görev yaptığı 5 yıl boyunca Şanlıurfa'ya ellerinden gelen en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını ifade ederek bu çalışmalarda kendilerine katkı sağlayan Şanlıurfa basınına teşekkür etti.
Şanlıurfa'nın geleceği parlak ve dinamik bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Seçilmiş, Şanlıurfa'nın kendisinin yanında ayrı bir yeri olduğunu, yeni görev yerinde de Şanlıurfa'yı yakından takip edeceğini Şanlıurfa'nın sorunları ve çözümleri konusunda elinden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğini ifade ederek;" Şanlıurfalı hemşerilerim bilsinler ki Ankara'da bir kardeşleri, hemşerileri var. Kapım Şanlıurfalı hemşerilerime olacaktır" dedi.
Ziyaret sırasında Gazeteciler Birliği Başkanı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş'e yeni görevinde başarılar dileyerek Şanlıurfa'ya olan emek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Şanlıurfa'ya son yıllarda atanan Vali ve Vali yardımcılarının Şanlıurfa için büyük bir şans olduğunu sözlerine ekleyen Polat;" 5 yıl boyunca başta eğitim konusu olmak üzere bir çok konuda Şanlıurfa'ya büyük emek ve katkıları olmuş Vali Yardımcımız Ramazan Secilmiş yeni görev yeri olan Ankara'da da Şanlıurfa'nın önemini ilgili makamlarda dile getirerek Şanlıurfa'ya olan katkılarına devam edecektir" dedi.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaret çeşitli konularda görüş alışverişinin ve temennilerin ardından sona erdi.