Haber Merkezi / Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi Ferhan Karaçizmeli ile birlikte Devteşti Mahallesi'nde yapımı süren yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine dahil edilen 16 yeni araçtan bazılarının da içinde bulunduğu iş makineleri tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan'dan bilgi alan Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi.
Haliliye ilçesinde hizmet gitmeyen nokta kalmayacağının altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Fen İşleri Müdürlüğümüzün Devteşti Mahallesi'nde 9600'lü sokaklarda yapmış olduğu çalışmayı mahallinde, yerinde inceleme imkanı bulduk. İleriki sokaklarda Ramazan Ayı içerisinde yolun seviyesinin ortaya çıkarılması ve şimdi de gerekli tadilat ve düzenlemeler yapılarak 9600'lü sokaklarda iş makinelerimizle çalışıyoruz. Devteşti Mahallemize, sakinlerine ve Haliliye'ye hayırlı olsun diyorum. Yeni almış olduğumuz greyder, silindir ve iş makineleri bu bölgede çalışmaktadır. Bu araçların tamamı Haliliye Belediyesi'nin araçlarıdır. Haliliye için daha önceden söylediğimiz gibi 'Haliliye için hep iyisi, hep yenisi.' Bu çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü personelimize, müdürlerine, memurlarına, hizmetlilerine, sürücülerine, operatörlerimize ve aynı zamanda beni yalnız bırakmayan belediye meclis üyelerimize, Haliliye Belediyesi'nin tüm personeline teşekkür ediyorum. Haliliye halkı için hayırlı olsun."
Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasının ardından mahalle sakinleriyle görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.