Haber Merkezi / Karaköprü Belediyespor camiası futbolculara çağrıda bulunarak kendilerini artık üzmemelerini istedi.
TFF 3.ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, hafta sonu Yeni Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör İhsan Karabulut gözetiminde sürdürüyor.
Tokatspor deplasmanında 2 puan bırakarak önemli bir fırsatı tepen Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü de kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor'la berabere kalarak toplam 4 altın puan kaptırdı. Kırmızı siyahlı ekip kaybettikleri puanı telafi etmek için 15 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları Yeni Orduspor hazırlıklarına başladı. Karaköprü Belediyespor camiası futbolculara çağrıda bulunarak kendilerini artık üzmemelerini istedi.

Bizleri fazla üzmeyiniz
Özellikle hafta sonu kendi sahalarında oynadıkları futboldan memnun kalmadıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Tokat'ta hata nedeniyle şanssız bir gol ve direkten dönen, auta çıkan gol fırsatları kaçırmaları nedeniyle hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını, Pazar günü ise kendi sahalarında konuk ettikleri Sultanbeyli Belediyespor karşısında özellikle ilk devre hiçbir varlık gösteremediklerini, ikinci yarıdaki gayretlerinin de sonuç vermediğini, artık kalan 7 maçta da kendilerini fazla üzmemelerini istediklerini belirttiler.

Başkan ve Yöneticiler hedefe odaklanmalarını istiyor
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Yönetim Kurulu üyeleri As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuki İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ile Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek; Teknik Direktör İhsan Karabulut ve futbolculara Yeni Orduspor maçında başarılı olmaları dileğinde bulunarak kalan 7 maçtan mutlak puan beklediklerini ve belirlenen hedefe odaklanmalarını arzuladıklarını belirttiler.

Taraftarlarımız bize güvensinler
Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Teknik Direktör Karabulut, 'Tokatspor maçında iyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybettik. Geçtiğimiz Pazar günü de sahamızda çok önemli 2 puan daha kaybettik. İnşaallah bu Pazar Ordu deplasmanından puanla döneriz. Kaybettiğimiz puanlar için çok üzgünüz. Ligin bitimine 7 hafta kaldı. İnşallah geri kalan maçlarımızı alıp hedeflediğimiz yerde ligi tamamlarız' dedi.
Kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklarını belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Karabulut, 'Spor camiamızın sesine kulak verip onları artık fazla üzmemek için elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğiz. Taraftarlarımız ve Yönetim bize güvensinler' diye konuştu.