Yüksel Polat

Şanlıurfa'da 1,200 çalışanı bulunan CMC Turkey çağrı merkezi çalışanlarına yönelik iftar etkinliği düzenledi. İftar yemeğine aileleri ile birlikte katılan çalışanlar yoğun mesainin stresini arkadaşları ile birlikte attılar.

Türkiye çapında 6 ilde çağrı merkezi bulunan ve binlerce çalışanı bulunan CMC Turkey çalışanlarına yönelik geleneksel hale getirdiği iftar etkinliği, Şanlıurfa'da da çalışanların ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Organize Sanayi Bölgesindeki Çağrı merkezinde gerçekleşen ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Selami Işık, Yerel Yöneticiler, CMC Turkey İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu, CMC Turkey Şanlıurfa yetkilileri ve yüzlerce CMC Turkey Şanlıurfa çalışanının katıldığı iftar etkinliğinde bir araya gelen çalışanlar yoğun mesailerinin stersini iftar sofrasında arkadaşları ile birlikte attı.

Şanlıurfa'da gittikçe büyüyoruz. Şanlıurfa bizim için cazibe merkezi

Geleneksel hale gelen iftar etkinliği hakkında gazetecilere açıklamada bulunan CMC Turkey İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu bu etkinliği yıllardır Türkiye çapındaki 6 çağrı merkezi çalışanlarına yönelik olarak düzenlediklerini belirterek; Çalışanlarımız ile bir araya geldiğimiz bu etkinlik bizim için çok anlamlı bir etkinlik. Şanlıurfa'da 1,200 çalışanımız ve yıl sonu hedefimiz bu sayının 1,300- 1,400 çıkması yönünde. Şanlıurfa'da çalışanlarımızın 600'ü bayan. Ve yaklaşık 40'a yakın engelli çalışanımız var. Şanlıurfa bizim için bir cazibe merkezi ve Devletimizin bölgeye yönelik destekleri ile de şirket olarak Şanlıurfa'da büyümeyi hedefliyoruz' diyerek yaklaşık 100'e yakın firmaya hizmet verdiklerini dile getirdi.

CMC Turkey Şanlıurfa Çağrı Merkezi çalışanları da iftar etkinliği ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Şirket yöneticilerine teşekkür ettiler.