Haber Merkezi / Şanlıurfa merkez ve 4 ilçesinde 170 bine yakın abonesine temiz, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran ve her yıl daha fazla aileyi doğal gazla tanıştırmak amacıyla hız kesmeden çalışan Aksa Doğalgaz, kış aylarının ilk günlerinde Viranşehir'de bulunan Kışla ve Gölbaşı mahallelerini doğal gazla buluşturdu. 2020 yılı Eylül ayında başlayan altyapı çalışmaları kapsamında Kışla ve Gölbaşı mahallelerinde 6,159 metre hat imalatı gerçekleştiren Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, 102 adet servis kutusunun dahil olduğu projeyi iki ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak 19 Kasım tarihi itibarıyla iki mahalleye de doğal gaz arzı sağlamaya başladı.
Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Korona virüs salgınının devam ettiği bu günlerde, bir yandan kesintisiz doğal gaz arzı için gerekli periyodik bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da doğal gaz altyapısının henüz bulunmadığı bölgelere ulaşmak amacıyla yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kışla ve Gölbaşı mahallelerini, kış ayları kendini yoğun biçimde hissettirmeye başlamadan önce doğal gazla buluşturmak için altyapı çalışmalarımızı iki ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu kapsamda şimdiden 349 haneyi doğal gazla buluşturduk. Çalışmalarımız sırasında desteklerini esirgemeyen Kışla ve Gölbaşı mahalleleri sakinlerine ve yerel yöneticilerimize teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı.
Aksa Şanlıurfa Doğalgaz'ın hizmetlerinden yararlanmak ve ihtiyacı olan her konuda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 4 187 numaralı Çözüm Merkezi'ni arayarak tüm sorularına yanıt alabiliyor. Olası bir tehlikeye karşı vatandaşlar konut içerisinde, apartman boşluğunda ya da sokakta doğal gaz kokusu hissetmeleri durumunda ise; gaz kokusu bulunmayan uygun bir ortama geçerek, Aksa Şanlıurfa Doğalgaz'ın 7 gün 24 saat hizmet veren 187 Doğal Gaz Acil İhbar Hattı'na ulaşabiliyor.