Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak kadınların iş hayatı ve sosyal hayata tutunmalarına yardımcı oluyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik projeler aralıksız olarak devam ediyor.
Kadınların meslek edinmesi ve istihdamına yönelik çalışmalarla öne çıkan Haliliye Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezinde bulunan 150 kursiyer ve öğreticileri, Birecik ve Halfeti ilçelerine pikniğe götürüldü. İlk olarak Birecik İlçesi'ndeki turistik mekanları gezen kadın kursiyeler, koruma altındaki Kelaynak kuşlarını da gördü. Birecik'teki kahvaltının ardından kadınlar, otobüslerle Halfeti'ye geçti.
Haliliye Belediyesi Ulubatlı, Ertuğrul Gazi ve Devteşti Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezinin 150 kursiyer ve öğretici, Halfeti'de tekne turuna katıldı. Tekne turu ile eski Halfeti'nin turistik yerleri ziyaret edildi.
Piknik sayesinde günlük yaşamın stres ve yorgunluğundan uzaklaşarak gönüllerince eğlendiklerini söyleyen kadın kursiyerler, Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiler.