13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ceylanpınar ilçesine geldi.
Başkan Beyazgül beraberinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, ilçe teşkilatı ilgili daire başkanları, muhtarlar ve birim müdürleriyle birlikte Ceylanpınar İlçe merkezinde yapımı tamamlanan ve yapım aşamasında olan çalışmaları inceledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen Ceylanpınar'daki bitki üretim serasını inceleyen Başkan Beyazgül ve beraberindekiler ardından Ceylanpınar Sanayi Sitesi ve kooperatifini ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldiler. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Beyazgül esnafın yoğun teveccühü ile karşılandı.

'PARK MÜJDESİ İLÇE HALKINI SEVİNDİRDİ'
İlçede park alanı ve sosyal tesis için ayrılan bir alanda park yapım sözü veren Başkan Beyazgül ihalesinin yapılarak çalışmalara en kısa sürede başlanılması talimatını verdi. Başkan Beyazgül'ün park müjdesi ilçe halkını oldukça sevindirdi.
Ziyaret ve incelemeler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de birinci ağızdan dinleyerek ilgili birim müdürlerini taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde talimatlandırdı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ceylanpınar Gençlik Merkezini de ziyaret eden Başkan Beyazgül gençler tarafından seslendirilen şarkıları dinledi. Başkan Beyazgül gençlerin masa tenisi oynama isteğini de geri çevirmedi.
Ceylanpınar Belediyesi ve Ceylanpınar AK Parti ilçe teşkilatını ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ceylanpınar ilçesinin önemli bir ilçe olduğunu aktardı.

'CEYLANPINAR'A HİZMET ULAŞTIMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Başkan Beyazgül:' Ceylanpınar ilçemizi İlçe Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımızla birlikte incelemek suretiyle gezdik. Elbette ki bir takım sıkıntılar olabilir. Ancak biz beraber çalışarak bu sorunları çözüme kavuşturuyoruz. İçe Belediye Başkanımızdan gelen talep doğrultusunda Ceylanpınar'da bitki üretim serasının kurulmasında destek vererek Ceylanpınar ilçemizin yeşillenmesi için elimizi taşın altına koyduk. Şuanda Ceylanpınar kendi çiçeğini üretecek seviyeye geldi. Ceylanpınar'ın bir eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Bakanlık için de dosyalarını hazırlamaları halinde hep birlikte Allah'ın da izniyle Ankara'da çözüme kavuşturacağız. Ceylanpınar'da ilçe merkezi ve kırsal yollarımızı yapıyoruz. Beton yollarımızı yapıyoruz. İlçemize verdiğim park sözü için çalışmalara ise hemen başlayacağız' diye konuştu.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızı Ceylanpınar'da ağırlamaktan onur duyduk diyerek taleplerimizin çözümü noktasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.
AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülcelil Doğantekin ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ceylanpınar'ın çeşitli yerlerinde incelemeler yaparak öngörmüş olduğu çalışmaların hayata geçirilmesi için talimatlarını vererek hizmetleri Ceylanpınar ilçemize kazandıracaklar' dedi.