Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçtiğimiz günlerde yağan yağmura rağmen temizlik görevini sürdüren ve sosyal medyada büyük beğeni toplayan temizlik personeli Şemsi Çoban'ı ödüllendirdi. Eyyübiye Belediyesi bünyesinde görevli olan temizlik personeli Şemsi Çoban'ın Balıklıgöl Yerleşkesindeki gece mesaisinde, yağan yağmura rağmen temizlik görevine devam etmesi sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.
Takdir toplayan temizlik personelinin bu hareketi karşısında duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal medya hesabından, ' Olumsuz hava koşullarına rağmen görev bilincinin verdiği sorumlulukla işini severek yapıp mesaisine devam eden, koca yürekli mesai arkadaşımı kutluyorum. Bu kardeşimize alacağımız ilk maaştan ikramiyesini ben vereceğim' açıklamasının ardından ilk maaşından temizlik personeli Şemsi Çoban'a cumhuriyet altını hediye etti. Hediyesini alan temizlik personeli Şemsi Çoban da Başkan Kuş'a teşekkür etti.
Eyyübiye'yi birlikte inşa edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Daha öncede ifade ettiğimiz gibi, Eyyübiyeyi hep birlikte inşa edeceğiz ve hep birlikte yöneteceğiz. Değerli personelimizin dediği gibi onlar bizlere karşı hiç mahcup olmazlar, bizler Allah'a mahcup olmak istemiyoruz. Birde bizleri bu göreve getiren Eyyübiye halkına mahcup olmak istemiyoruz. İnşallah bütün çalışan kardeşlerimiz sizlerin göstermiş olduğu performansı gösterirler. Herkesin kendi alanında göstereceği performansla başarıyı yakalarız. Eyyübiye'yi inşallah layık olduğu yere birlikte getiririz. Gerçekten de şükranlarımı iletiyorum senin gibi çalışkan, dürüst bir personelimiz, değerli bir amcamız olduğun için. ' dedi.