Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde sürdürdüğü çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir olamaya devam ediyor. Mesai kavramı dinlemeksizin mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, sorunları ve talepleri de birinci ağızdan dinliyor. Başkan Ekinci ve beraberindekiler son olarak Yenice, Şıh Maksut ve Asya mahallelerinde hem çat kapı ziyaretler yaptı hem de daha önceden çat kapı yaptığı ve yardım sözü verdiği aileleri ziyaret etti. İlgililere, yardıma muhtaç vatandaşlara yapılması gereken yardımlarla ilgili verilen talimatları da yerinde denetleyen Başkan Ekinci, talimatların kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı teşekkür eden vatandaşların mutluluğuna ortak oldu. Neredeyse oturulamaz durumda olan evlerin bakım onarımının yapılıp yenilenmesinden, ev kiraları ile ailelerin gıda ve ev ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar birçok konuda vatandaşın imdadına koşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye, vatandaşlar da teşekkür etti. Çat kapı ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Ekinci, 'Vatandaşımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz.' Dedi.
Vatandaşların duasını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,' Eyyübiye Belediyemiz Sosyal Yardım Müdürlüğü personeli Ak Parti İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarından arkadaşlarımızla birlikte mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Bu geziler kapsamında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşıp taleplerini aldıktan sonra bu taleplerini yerine getiriyoruz. Mahalle muhtarlarımızın da eşlik ettiği bu ziyaretlerde çat kapı yapıyoruz. Daha önceden ziyaret ettiğimiz ailelerin taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı mutluluğumuzu ailelerimizle paylaşıyoruz. Zor şartlar altında yaşayan ailelerimize fiziki anlamda destek vermek ayrıca mutluluk verici. Vatandaşlarımızın duasını almak bizi ayrıca mutlu ediyor. Bizler gezdikçe vatandaşların sorunlarına hem ortak oluyoruz hem de çözüm buluyoruz. Zor şartlar altında yaşayan insanımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.' Dedi.
Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş da vatandaşlara yaptığı yardımlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti.