Haber Merkezi / AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik kolları Bayan komisyonu Başkanı Behiye Nur Kurtoğlu, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu söyledi.

Her şey sevgiyle ve bir öyküyle başlıyor
14 Şubat günü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 'Dünya Öykü Günü'nde, Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Bayan Komisyonu Başkanı Behiye Nur Kurtoğlu, 'Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Engelliler Koordinasyon Merkezinde kalan engelli gençlere hikayeler okuduk, kendilerine hikaye kitapları dağıttık. Umudun düşmanlarına inat, bir insanı sevmekle, bir öykü okumakla başlayacak her şey bir öykü okumakla başladı ve sonrası gelecek mutlaka. Bizlerde, engelli kardeşlerimizde kayıtsızlığımızdan, depresyonumuzdan ya da yorgunluğumuzdan kurtuluyoruz, çevremizde olup bitenlere ilgi duymaya başlıyoruz, her ne yapacaksak onu yapıyoruz. Bir öykü; dudaktan dudağa, kulaktan kulağa mırıldanarak, insana, daha çok insana fısıldanarak, bize insan olduğumuzu anımsatacak, dostlukları çoğaltacak, paylaştıkça anlam kazanacak ve güzel günlerin mümkün olduğunu gösterecek, umudumuzu hep diri tutacak. Kısaca her şey sevgiyle ve bir öyküyle başlayacak. En büyük engel sevgisizliktir' dedi.

Duygulu anlar yaşadık
AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Bayan Komisyonu Başkanı Behiye Nur Kurtoğlu, yoğun ilgi gören öykü dağıtma etkinliğinde ilginç diyaloglar da yaşandığını, engelli gençler kadar kendilerinin de duygulu anlar yaşadıklarını, engelli gençlerle zaman zaman birlikte şarkılar söyleyip hoş vakit geçirdiklerini, onların sevincini görmenin heyecanını kendilerinin yaşadığını söyledi.