Yüksel Polat

Merakla beklen AK Parti Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan Adayları AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı. AK Parti Şanlıurfa kurucularından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevlerini başarı ile yürüten Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti Şanlıurfa kuruluşunda yer alan, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları ve İl Yönetim Kurulu üyeliği ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuş , Veteriner Hekim Mehmet Canpolat, AK Parti tarafından Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı gösterildi.

AK Parti tarafından Haliliye ilçesi Belediye Başkan adayı olarak isminin açıklanmasından sonra açıklamada bulunan Mehmet Canpolat, 'Öncelikle beni bu göreve layık gören Devlet ve Parti büyüklerime teşekkür ediyorum. 2003 yılından beri partimizin hemen her kademesinde bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. Son 2 dönemdir de Haliliye İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordum. Sayın Genel Başkanımız ve Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Yönetiminin şahsıma tevdi ettikleri bu ağır yükün de bilincindeyim. Öncelikle Haliliyeli vatandaşlarımızın duaları ve destekleri ile bu seçim yarışında başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah secim sürecinde vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi her an ziyaret edip, desteklerini alacağız. Seçim sonrası da Allah'ın izni ile göreve gelirsek , ilçemizin ve insanlarımızın varsa sorunlarını öğrenecek birlikte çözüme kavuşturma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerin Şanlıurfa'mız, Haliliye ilçemiz ve insanlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm Şanlıurfalılara saygı, sevi ve hürmetlerimi sunuyorum' dedi