Haber Merkezi / Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, beraberinde AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ile birlikte Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Celik'i ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Esmerçayır Mahallesinde Muhittin Beyin ev sahipliğindeki ev toplantısına katılıp 24 Haziran seçiminin önemini anlattı ve seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile yeni bir siteme geçeceğiz
AB Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gülpınar, ev toplantısında 24 Haziran seçimlerinin her seçimden çok daha önemli olduğunu belirterek, '24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi ile yeni bir siteme geçeceğiz. Yani Referandumla kabul ettiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi artık hayata geçirilecek. Hükümeti Cumhurbaşkanı seçecek. Ramazan olması nedeniyle vatandaşlar da biraz rehavet var. Uzun yıllar sonra ilk defa seçim Ramazan ayına denk geldi. Hem Cumhurbaşkanlığı seçimi, hem de Milletvekili seçimlerinin oruç ayında olmasının bazı dezavantajları olabilir ama Şanlıurfa'nın heyecanı, aşkı bitmiş değil. İftar sonrası yaptığımız programlarda bunu çok rahat bir şekilde görüyoruz. Bazılarımızın kafasını karıştırmaya çalışanlar olabilir. Sakın kafamızı karıştırmalarına izin vermeyelim. Cumhurbaşkanlığında adayımız belli, partimiz de belli. Urfa yoluna aynı şekilde devam edecek. Yaz vakti Urfa kırsalı yoğun olan, tarımsal faaliyeti yoğun olan, mevsimlik işçisi fazla olan bir şehir. Her seçimin kendine has özellikleri var. Yepyeni bir sistem uygulaması var. Kimsenin şüphesi olmasın Şanlıurfa'da açık ara 1. parti AK Partidir' dedi.