Haber Merkezi / AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Hilvan İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel, Belediye Meclis Üyeleri ve AK parti Hilvan İlçe Teşkilatı ile birlikte Kuskunlu, Susamlı, Akıncak, Mantarlı, Gökdirek, Arcabulak ile Aşağı ve Yukarı Eşkaya Mahallelerini ziyaret ederek Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Adayı Aslan Ali Bayık'a destek istedi. Gün boyu kırsal mahallelerde seçmenlerle buluşan Cevheri, akşam saatlerinde Hilvan'ın Ak Adayı Aslan Ali Bayık'ın seçim bürosunu ziyaret ederek burada toplanan binlerce kişiye hitap etti.
Konuşmasında, muhalefetin Türkiye'yi ekonomik söylemler üzerinde bölmeye çalışıp iktidarı yıpratma çabasına girdiğini belirten Cevheri '1980'li yıllardan süre gelen ekonomiyi yıpratma çabalarına asla yenilmedik yenilmeyeceğiz. 1995'li yıllarda bir gecede fakirleştirenler bugün çıkıp ekonomi üzerinden hesap yapamazlar. Hilvanlılar bunun çok iyi farkında ve bu farkındalıklarını 31 Mart'ta Aslan Ali Bayık'a destek çıkarak sandıklara yansıtacaklarına inanıyorum' dedi.
Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın Hilvan'a hizmet etmek için çok çaba sarf ettiğine bizzat şahit olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan'a hizmetlerin devam etmesi, barış ve huzurun tesisi için Aslan başkanınızı destekleyin çağrısında bulundu.