Haber Merkezi / Karaköprü' de AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart seçimleri için yeniden belediye başkanı adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli, Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayları buluşması toplantısında aday adaylarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Toplantıya Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, M. Ali Cevheri, Gülender Açanal ve Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Eyyübiye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanları, teşkilat üyeleri ve Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayları katıldı.
Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli adayların Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını dilerken, aday adayları ve tüm teşkilatın çalışmalarıyla 31 Mart'ta sandıkları patlatacaklarına inandıklarını kaydetti.
Başkan Baydilli şunları söyledi: Ak Parti çatısı altında hizmet etmeye aday olan tüm aday adayı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Şunun bilinmesini isterim ki 31 Mart'ta burada kazanan Metin Baydilli değil Karaköprü olacaktır. Hizmetin devamı ve artması için inşallah Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde yüksek bir oy alarak seçilecek ve koordinasyon içerisinde Şanlıurfa'ya hizmet edeceğiz. Şanlıurfa Güneydoğu'nun barajı olarak çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. İnşallah biz de Şanlıurfa'mızın daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini gösteren belediye başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum.'
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü' deki aday adaylarının birlik içerisinde bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini aktararak, 'Adaylarımız Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından belirlendi. Bu saatten sonra bizlere ve aday adaylarımıza düşen onları desteklemek ve yardımcı olmaktır. Bu hizmet devamlı sürecek bir hizmettir ve burada hiçbirimizin şahsi hesaplarımızın davanın önüne geçmemesi gerekir. Aday adaylarımıza kapılarımız her zaman açıktır ve partimize katkıda bulunmaya devam etmelerini bekliyoruz' diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Vildan Polat adayların belirlendiğini ancak özellikle aday adaylarıyla birlikte hareket etmeyi hedeflediklerini söyleyerek, seçimden sonra da bu türe istişare toplantılarının devam edeceğini dile getirdi. Polat, 'Biz bu şehir için yola çıktık ve hep birlikte hareket edersek bu şehre bir şeyler katabiliriz. Şehrin menfaatlerini ön planda tutarak tüm ilçelerimiz ve büyükşehir olarak çalışmalı ve Şanlıurfa'yı ileriye taşımalıyız' diyerek organizasyon için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal da rekabetin kendilerinin arasına giremeyeceğini kaydederek, 'Aday adaylarımızın fazla olması bizim partimizin zenginliğidir çünkü diğer partiler çıkaracak aday dahi bulamıyor. Bizde bir kişiye görev veriliyor ve diğer aday adaylarımız ile birlikte o adayın yanında olup hareket ediyoruz. Belediye Başkan Adaylarımızın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum, aday adaylarımızın da desteklerini esirgemeyeceğini biliyorum' dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, önce memleket önce millet dedikten sonra gerisinin teferruat olduğunu belirterek, Şanlıurfa'da Ak Parti belediye başkanı aday adaylarının örnek bir davranış sergilediğini ve bu duruşları için onlara teşekkür ettiğini aktardı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise AK Parti hareketinin ben değil biz merkezli olduğunu hatırlatarak, 'Adaylar içinde sadece bir kişi seçilecekti ve Genel Başkanımızın takdiriyle o seçim yapıldı. Hepimizin birer adaymış gibi çalışmamız ve bu davaya hizmet etmemiz gerekiyor. İnşallah 31 Mart'ta tüm ilçelerimizde ve büyük şehirde alacağımız oy patlamasıyla Şanlıurfa'yı genel merkezimizin gözdesi haline getireceğiz' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Allah'ın takdirinin gerçekleşeceğini ve buna iman etmemiz gerektiğini dile getirerek, sadece bir kişini aday olduğunu ve bu adayı destekleyerek çalışmaları gerektiğini söyledi. Milletvekili Cevheri, 'Önemli olan safımızı belli etmek ve davamıza sadık kalarak hizmette bulunmamızdır. Bu toplantıya katılan tüm aday adayı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum' diyerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül hizmete talip olan tüm aday adaylarını kutlarken, 'Ben inanıyorum ki bu görevi iyi yapabilecek arkadaşlarımız aramızdadır ama bu nasip kısmet meselesidir. Bundan sonra elbette doğru olanı yaparak nerede durduğumuza bakmamız gerekiyor. Burada birlik ve beraberlik içerisinde bulunan, davasına sahip çıkan tüm aday adayı kardeşlerime teşekkür ediyorum' diyerek 31 Mart seçimlerinin önemini anlattı.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da davete katılan Belediye Başkanı Aday Adaylarına teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çalışacaklarını dile getirdi.
Aksoy, 'İnşallah 31 Mart akşamı tüm ilçelerimizde AK adaylarımızın rekor oylarla kazanması için bir ekip ruhuyla, aile olarak çalışacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarıma anlayışları ve destekleri için teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Toplantının ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, davete icabet eden tüm aday adaylarına ve davetlilere teşekkür etti.