Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatıyla Harran Belediyesi ekiplerinin kırsal mahallelerde belediyenin öz kaynaklarıyla sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Kısa süre önce ekiplerin çalışmalara başladığı Aşağı Yarımca kırsal mahallesinde köy içi yollar toz ve çamurdan kurtulurken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; seçim öncesinde vatandaşlara verdikleri sözleri kısa sürede yerine getirdiklerini ve belediyenin tüm imkanlarını Harranlı hemşerilerine seferber ettiklerini kaydetti.
Başkan Özyavuz; 'İlçe merkezimizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken kırsalımıza da ayrı bir önem veriyoruz. Tespit ettiğimiz sorunların üzerine giderek, bu sorunları kısa sürede çözmek adına yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bugün de kısa süre önce ekiplerimizce Aşağı Yarımca kırsal mahallemizde başlatılan kilitli beton parke döşeme çalışmalarımız tamamlandı. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.
Aşağı Yarımca mahalle sakinleri de 'Başkan Özyavuz geldi sorunlar bitti' diyerek çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti.
Hummalı çalışmalar sonrasında köy içi yollar kilitli parke ile döşenirken, Aşağı Yarımca sakini gençler de Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini, mahallelerinde yaşadıkları yol sorunlarının artık tarih olduğunu kaydetti.