Yüksel Polat

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat ile istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve T.B.M.M. Meclis İdare Amiri Dr. Halil Özcan, Şanlıurfa'daki çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret programları kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Dr. Halil Özcan gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyaret toplantısında AK Parti Hükümetinin çalışmalarından bahseden Milletvekili Dr. Halil Özcan pandemi sürecinin yarattığı olumsuz etkilere rağmen gücünü koruyan Türkiye'nin önümüzdeki süreçte de bölgesel ve küresel bir güç olarak yıldızının parlak olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise Şanlıurfa'nın Türkiye için önemine vurgu yaparak tarım, turizm ve şehircilik gibi alanlarda yaşanan sorunları aktardıktan sonra bu sorunların çözümü için gerekli adımların atılması ve hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısı çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.