Haber Merkezi / Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde mahalle ve esnaf gezileri, STK ziyaretleri, kırsal mahalle turları düzenleyen ve AK Partiye ve kendisine destek isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, akşamları ise ev ev dolaşarak toplantılara katılarak seçim çalışmalarını aktarıyor.

KUŞ'UN SEÇİM PERFORMANSI TAKDİR TOPLUYOR
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Acem Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Yenice'de Göktaş Ailesinin düzenlediği ev toplantılarına katılan AK Başkan Adayı Kuş ayrıca tek başına On İkiler Mahallesinde Kara ailesi, Selçuklu Mahallesinde de Meclis Üye Adayı Yakup Kılınç'ın düzenlediği toplantılara katıldı. AK Başkan Adayı Kuş'a İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Belediye Meclis Üye Adayı Abdulkadir Karakeçili ve Hüseyin Yıldırım eşlik etti.
Bir gecede 5 ayrı toplantıya katılarak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde destek arayışında olduklarını belirten AK Başkan Adayı Kuş, ' Bir gecede 5 ayrı toplantı yaptık. Bizleri bağrına basan tüm Urfalılara halkımıza teşekkür ediyorum' dedi.