Haber Merkezi / Şanlıurfa'da her gün yeni bir çalışma ile vatandaşların taleplerini anında değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklarının 40 derecenin üzerine çıkmasına rağmen büyük bir özverili ile çalışmalarına devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önemle üzerinde durduğu çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa'nın dört bir yanında yeni bulvarlar ve yeni yollar yapılmaya devam ediyor. Her ilçeye eşit hizmet anlayışı ile yola çıkılırken aynı anda hem 12 bulvarın yapımını sürdürülürken bugün de Eyyübiye ilçesine bağlı İmam Bakır Mahallesi 16001. sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
BEYAZGÜL: ŞANLIURFA'NIN SICAKLARINDA
ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN
İŞÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
'Büyükşehir Belediyesi olarak sıcak ve soğuk demeden her yerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diyen Başkan Beyazgül burada bir açıklamada bulundu, 'Büyükşehir Belediyesi olarak her yerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda İmam Bakır Mahallesi 16001. sokakta asfalt çalışmalarımıza başladık ve kısa sürede tamamladık. Bizler de bölgeye gelerek çalışmaları yerinde denetleyerek değerlendirdik. Şanlıurfa'nın bu sıcak havasında çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmaları hiç aksatmadan sürdürüyorlar. Büyükşehir Belediyesi, sıcak ve soğuk demeden her yerde çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir Allah'ın izni ile. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

MUHTAR SALİH DENİZ:
BÜYÜKŞEHİRİN
ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN
Sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür eden İmam Bakır Mahalle Muhtar Vekili Salih Deniz ise, 'Büyükşehir Belediyemizin çalışması takdire şayandır. Asfaltlama çalışmalarında emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz' diye konuştu.
Öte yandan ziyaretleri kapsamında İsot yapım mevsiminin gelmesi ile birlikte Şanlıurfa'nın kültürel ve mutfak değerlerinden İsot'un çıkarılma işlemini yapan kadınlar ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın simgesi olan bu değeri korudukları için kadınlarla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.