Haber Merkezi / Vali Küçük, TÜMSİAD'' Tümsanayici ve İş adamları Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaretinde yaptığı açıklamada son bir yılda Şanlıurfa'ya yaşanan göçlere rağmen Şanlıurfa'nın sanayi dönüşümü konusunda büyük adımlar attığını kaydetti. Küçük, bölgede huzur ve güvenlik konusunda yatırımcıyı endişelendirecek olumsuz bir durumun olmadığını vurguladı.
Şanlıurfa ekonomisinin bugüne kadar tarıma dayalı bir ekonomiye sahip olduğunu hatırlatan Küçük, kentin sanayi şehri olabilmesi için Şanlıurfalı yatırımcıya biraz zaman verilmesi gerektiğine inandığını dile getirdi. Yatırım alışkanlıklarının zaman içerisinde sanayi yatırımlarına dönüşeceğinin inancını ifade eden Vali Küçük, yatırımlarla birlikte bölgedeki istihdam sorununun da giderilebileceğini söyledi. Organize Sanayi Bölgelerine yatırım yapmak isteyen işletmelerde öncelikle istihdam şartı aradıklarının ısrarla kaydeden Vali Küçük, Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfalının hatırı herkesin hatırından önce geldiğini kaydetti.
Vali Küçük'e yürüttükleri çalışmalar ile ilgili bilgi veren TÜMSİAD Şanlıurfa şube başkanı M. Sadık SADE , Şanlıurfa'daki sanayileşmede gözle görülen hızlanmanın Vali İzzettin Küçük'ün bu yönde yaptığı çalışmalardan kaynaklandığını dile getirdi.Toplantının sonunda TÜMSİAD Şanlıurfa şube başkanı M.sadık SADE tarafından Vali İzzettin Küçük'e,Plaket takdim edildi.