Haber Merkezi / Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2020 yılında ilçe merkez ve Kırsal mahallelerde 206 kilometre stabilize ve 40 kilometre asfalt yol ile 180 bin metrekare kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi, yaptığı üst yapı çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.
Vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için hummalı çalışmalarını aralıksız yürüten Viranşehir Belediyesi, 2021 yılında hizmet çitasını daha da yükseltmeyi hedefliyor.
Yapılan hizmetlerle ilçede büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşandığına dikkat çeken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha güzel ve geniş yollar yaparak, şehrin üstyapısını geleceğe hazırladıklarını vurguladı.
Son bir yıl içerisinde yapılan 246 kilometrelik yol yapım çalışmasının bir ilçe Belediyesi için küçümsenecek bir rakam olmadığının altını çizen Başkan Ekinci, hedeflerinin yeni yılla birlikte hizmet çitalarını daha da yükseklere çıkarmak olduğunu kaydetti.
Sevdalı olduğu Viranşehir'e hizmet yapmak için göreve geldiğini ifade eden Başkan Ekinci, 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz ve vatandaşlarımızla el ele verip, güzel ilçemizi metropollerin en güzel kentleriyle yarıştırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.