Hacer Aşit

Şanlıurfa İl Milli eğitim Müdürlüğü Basın Danışmanı İbrahim Halil Gabiş, Ar-Ge Özel Birim Üyesi Ali Açar, Madde ile Mücadele Koordinatörü ve Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik gazetemize ziyarette bulundu.

Şanlıurfa İl Milli eğitim Müdürlüğü Basın Danışmanı İbrahim Halil Gabiş, Ar-Ge Özel Birim Üyesi Ali Açar, Madde ile Mücadele Koordinatörü ve Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik gazetemize ziyarette bulunarak gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Dernek Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldiler.

Ziyaret toplantısında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'in selamlarını ileten Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü basın sorumlusu İbrahim Halil Gabiş, Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarını anlatarak Şanlıurfa'nın eğitimde hak ettiği noktaya gelmesi için basının önemini vurgulayarak Şanlıurfa'da yayın yapan basın kuruluşlarının desteğinin önemine dikkat çekti. Ar-Ge üyesi Muharrem Çelik Milli Eğitim bünyesinde madde ile mücadelede yaptığı çalışmalarını ve bu anlamda da basının kendilerine büyük destek verdiğini söyleyerek basın kuruluşlarına teşekkür etti. Ar-Ge özel büro üyesi Ali Açar ise yaptığı konuşmada Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ulusal ve uluslararası projelerini özellikle TÜBİTAK yapay zeka konusundaki çalışmaları hakkında bilgi vererek Şanlıurfa'nın öğrenci potansiyelinin büyüklüğüne dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Veysel Polat ise Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en genç nüfusuna ve nüfusuna oranla en çok öğrenciye sahip bir şehir olduğunu belirterek Şanlıurfa için eğitimin hayati bir konu olduğunu, eğitim alanında sorunların ve çözümü önerilerinin dile getirilmesinde gazete olarak ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini dile getirdi. Polat Gapgündemi Gazetesinin ilk yayın hayatından bu tarafa eğitim alanında sayfalarında eğitimin önemli bir yer tuttuğunu da dile getirdi.

Ziyaret Ar-Ge üyeleri tarafından Veysel Polat'a Ar-Ge Bülteni takdim edilmesinin ardından sona erdi.