Haber Merkezi / Bir süre önce çeşitli kurumlarca alt yapının yenilenmesi çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan mahallelerde iyileştirme çalışmalarına devam ediliyor.
Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kale, Dicle ve Abdalağa mahallelerinde üst yapı iyileştirmeleri sürüyor.
Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde üst yapının yenilenmesi amacıyla çalışma yürüten ekipler, deforme olan sokaklardaki beton yolları onarıyor.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.
Ekiplerin aynı anda birçok mahallede çalışma yürütüldüğünün belirtildiği açıklamada, 'Alt yapısı tamamlanan mahallelerimizde deforme olan ve bozulan alanlarda yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Bir yandan sokaklardaki beton yol yapımları sürerken bir yandan asfalt iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Gerek belediyemiz gerek iş birliği yapılan kurumlarca tüm imkanlar seferber edilmiş olup çalışmaların bir an önce tamamlanması hedeflenmektedir.' denildi.
Alt yapının yenilenmesi nedeniyle memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, üst yapı çalışmaları nedeniyle Siverek Belediyesi'ne teşekkür etti.