Haber Merkezi / 2009 Yılında yapılan mahalli idareler yerel seçiminde Akçakale'de Saadet Partisinden belediye başkanı seçilen Eczacı Abdülhakim Ayhan kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet taktığı grup toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisine geçmişti. Yine 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Partiden Akçakale Belediye Başkanı seçilen Abdülhakim Ayhan yaklaşık 10 yıldır Akçakale Belediye Başkanlığı yapmakta; 2019 Mart 31 de yapılacak olan yerel seçimlere aylar kala belediye personeli Başkan Ayhan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, tam destek açıklamasında bulundular.
Akşam saatlerinde Akçakale Devlet Hastanesi yakınında bulunan evinde Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı ziyaret eden belediye personeli başkanımızı her platformda destekliyoruz kendileri Akçakale için bir şanstır diyerek, ümit ediyoruz ki Cumhurbaşkanımızın da yeniden olurlarıyla AK Partiden Belediye Başkan adayı olurlar ve ilçemizi bir adım daha öteye taşırlar mesajı verildi.
Akçakale Belediyesi İşçi Temsilcisi Ömer Faruk Kulak yaptığı açıklamada;Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız işçi arkadaşlarımız memur arkadaşlarımız bugün bütün çalışanlar toplanıp başkanımızın yanında olup ona destek vermek için toplandık' dedi
Belediye Personeli adına açıklamalarda bulunan Akçakale Belediyesi Yazı İşleri ve Personel Müdürü Abdullah Çiftçi ise: Bugün belediye başkanımızı reisimizi evimizin reisi belediyemizin reisi ilçemizin reisini, Önümüzdeki yerel seçimlerde kendisine bir aday olarak değil bir Belediye Başkanı devamı olarak tebrik için geldik. Bundan sonraki süreçte de önümüzdeki süreçlerde de her zaman yanında olup olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz aile ortamında da kendiside aile reisi olarak her zaman bu şekilde devam edecektir inşallah şeklinde konuştu.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan şunları söyledi; 'Gerçekten de bu gün yapılan bu ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etti; gururlandırdı, onurlandırdı ve duygulandırdı. 2 dönem yani yaklaşık olarak 10 yıldır ilçe belediye başkanlığı yapıyorum birçok ziyaret gerçekleşti bizlere ama inanın en anlamlı ve duygulu ziyaretlerden biri de budur. Personelinizin sizden memnun olması sizi yeniden başkan olarak görmek istemesi gerçekten oldukça gurur ve onur verici bir durumdur. İlçemizde yakaladığımız başarı ivmesi kesinlikle bir ekip işidir. Zaman zaman ilçemizin geleceği ve menfaatleri için arkadaşlarımızla küçük tartışma ve kızışmalarımız olsa da hepimizin tek gayesinin daha güzel bir Akçakale olduğunu biliyoruz. Ben hepsinden razıyım Allah'ta onlardan razı olsun. Bu ziyaretten dolayı tüm personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.