Haber Merkezi / AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak'a destek istedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Akay, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Eşbaşkanlık sistemin olmadığını, AK Parti'nin Ceylanpınar'da tek adayı olduğunu ve bu adayın da Abdullah Aksak olduğunu dile getiren Ceylanpınar AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek 'Ceylanpınar merkezimize, taşra bölgelerimize hizmetin gelmesini ve işsizliğin son bulmasını istiyorsak, el ele vereceğiz. Vekilimizi de yanımıza alıp Ankara'da işlerimizi bitireceğiz' dedi.
31 Mart'ın Haçlılar'ın ve ona yardım edenlerin mağlup olacakları bir tarih olacağını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay 'Sandığa giderken AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan şaşmayın diyorum. Türkiye'nin ve tüm Müslümanların lideri Erdoğan'ı yalnız bırakırsak, sahip çıkmazsak bunun hesabını yarın ödeyemeyiz. Bu lider, 31 Mart'ta kendisine zillet ittifakı ile karşı duranların mücadelesini veriyor. Ülkenin, bölgenin ve Ceylanpınar'ın gücü ile onlara karşı dim dik duracağız. 31 Mart'ta Haçlı birlikleri yenilecektir' ifadelerini kullandı.