Haber Merkezi / Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Göreve geldiği günden bugüne merkez ve kırsal mahallerde bulunan tüm okullara desteğini sunarken geleceğimiz olan çocukların eğitimlerini daha rahat sürdürmelerini sağlamak amacıyla Okulların bahçe düzenlemesi, çeşme projesi, kütüphane dolapları, oyun alanları, bahçe beton çalışmaları ve birçok eksiklerinin giderilmesine destek sunuyor.
Okullara destekler devam ederken ilçede ilk kez Fen ve Sosyal Bilimler dalında proje okulu olarak seçilen Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine bilgisayar sınıfı oluşturma kapsamında sınıfın tüm mobilya ihtiyacını karşılandı.
Her zaman olduğu gibi okulların eksiklerinin giderilmesi konusunda Belediye olarak bütçemiz dahilinde tüm imkanların kullanıldığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları kaydetti.''Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim gördüğü okulların eksiklerine kayıtsız kalmayarak her zaman destek sunduk sunmaya da devam ediyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde her daim okullarımıza destek sunmaya devam edeceğiz''