Start Fuarcılık tarafından organize edilen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı yarın başlıyor. 29 Nisan'a kadar devam edecek fuara 120 firma, 300 markayla katılıyor. 13.500 m2 kapalı olmak üzere toplam 25 bin m2'lik alanda düzenlenen fuarın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin 'Olmazsa Olmaz Projelerim arasında' olarak değerlendirdiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, bu kez Tarım Fuarı ile kapılarını ziyaretçilerine açıyor. İlk temel atımından sonra 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde Tarım Fuarı için son hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Türkiye'nin dört bir tarafından firmaların akın ettiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, gerek kapalı ve açık geniş alanı ile gerekse sosyal donatıları ile firma temsilcilerinin doğru tercihi olarak değerlendiriliyor.

Tarım Fuarı için stant kuran firma temsilcileri, Şanlıurfa Fuar Merkezinin sadece Güneydoğu'da değil Türkiye genelinde tercih edilen adresler arasında yer aldığını söyledi. Ulaşım, çevre ve diğer avantajları bakımından Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin bölgenin tanıtım yüzü olacağına inandıklarını söyleyen firma temsilcileri, projeyi oluşturarak yapıyı hayata kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

İlkini 90 firma 250'nin üzerinde marka temsilinin katılımı ile Yapı ve Dekorasyon Fuarı olarak açan Şanlıurfa Fuar Merkezi'ndeki ikinci buluşma olan Tarım Fuarı ise 26-29 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.