İLKHA/ HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan bir heyet, 1 Mayıs kutlamaları için Şanlıurfa'ya gelirken Şanlıurfa- Gaziantep Karayolu'nda trafik kazası sonucu yaralananları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İlk olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret eden partili heyet, hastanenin yoğun bakımında ve ortopedi servisinde bulunan 2 yaralı ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı. Yaralı Ahmet Bostancı'nın ağabeyi Mehmet Bostancı ile görüşen heyet, Bostancı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 4 yaralı ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi alan partililer, yaralı ve yaralı yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret sırasında 1 Mayıs için Diyarbakır'dan gelen bir aracın dönüş yolunda kaza yaptığı bilgisini alan heyet, acil servisteki 2 yaralıyı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, kazada hayatını kaybedenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.
Demir, '1 Mayıs etkinlikleri için Şanlıurfa'ya gelen sağlık çalışanlarını taşıyan bir otobüs sabah saatlerinde Suruç civarında trafik kazası geçirmiştir. Kazada yaralananları hastanelerde ziyaret etmek istedik. Bu manada Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mehmet Akif inan Araştırma Hastanesini ziyaret ederek yaralılar ile ilgili bilgi aldık. Ayrıca yaralı kardeşlerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu arada hastanedeyken yeni bir kaza olayını duyduk. Hastanenin acil servisinde yatan 2 yaralı kardeşimizi ziyaret ettik.' ifadelerini kullandı.