İshak Polat

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli düzenlediği basın toplantısında Karaköprü'de yapıkları faaliyetleri anlatarak ve tekrar seçilmesi halinde yapacakları projeleri tanıttı.

3,5 yıldır AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı olarak görev yapan ve partisi tarafından tekrar Karaköprü Belediye Başkan adayı gösterilen Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında gazeteciler ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün yanı sıra AK Parti İl Teşkilatı ile Karaköprü Belediyesi çalışanlarının katıldığı basın toplantısında 3,5 yıl boyunca Karaköprü İlçesinde yaptıkları faaliyetlere değinen Metin Baydilli; Karaköprü, Şanlıurfa'nın en hızlı gelişen ve nüfus oranı en hızlı olan İlçesidir. 2014 yılında 100 bin civarında olan İlçemizin nüfusu bugün 195 bini aşmıştır. Mesai arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden ilçemizin gelişimi için çalıştık. Yaptığımız hizmetler ile adeta bu gelişimi ilmek ilmek dokuduk, katkı sağladık. 18 Ocak 2019 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tekrar aday gösterilmemiz bizi bahtiyar etti. Biz bu yola ' Gönül belediyeciliği' düsturu ile çıktık. Parti teşkilatımız, İlçe teşkilatımız ve çalışanlarımız ile bu hizmetlere hep beraber imza attık' diyerek yaptıkları hizmetlerin ışığında vatandaşların arzu ve istekleri doğrultusunda seçilmeleri halinde hizmetlerini artırarak devam ettireceklerini dile getirdi.

Daha sonra seçilmeleri halinde Karaköprü'de hayata geçirmeyi planladıkları projeleri slayt gösterisi ile katılımcılara anlatan Metin Baydilli, Karaköprü'ye Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kadın Kültür Merkezi, Tasavvuf Müzesi, Hobi Bahçelerinden oluşan 21 farklı projeyi hayata geçirerek Karaköprü'de ikamet eden vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracaklarını dile getirdi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Metin Baydilli, 31 Mart Yerel Seçimleri için gece gündüz demeden çalışarak vatandaşları ziyaret ettiklerini, onların görüş ve önerilerini aldıklarını belirterek 31 Mart gecesi vatandaşlardın destek ve teveccühleri ile Şanlıurfa ve İlçelerinde AK Partinin birinci parti olarak ipi göğüsleyeceğini belirtti.