Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayında birlik ve beraberliğin pekişmesi adına belediye bünyesinde görev yapan personelle iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye personeli katıldı.
İftar yemeğinin ardından konuşan Metin Baydilli, iftar yemeğinin Karaköprü Belediyesi ailesi arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek, dayanışmayı sağlamlaştırmak için olduğunun altını çizdi.
Başkan Baydilli şunları söyledi: "Birlik ve beraberlik ruhunu yakalamak bizim için çok önemlidir. Biz bu birlik ve beraberliği yakalayıp çalışırsak vatandaşımıza hizmetin en iyisini götürürüz. Karaköprü deyince insanlar gelişimi ve3 şehrin modern yüzünü görüyor. Bunlar da sizlerin özverili çalışmaları sayesinde oluyor. Ben sizlerden çok razıyım ve çok memnunum. Sizinle birlikte güzel çalışmalar ve hizmetler yapıyoruz, bunlar sizin için, aileniz için de yapılıyor. Biz bu bilinçle çalışarak Karaköprü'yü hak ettiği yere getireceğiz."
Başkan Baydilli iftar programına yoğun katılım gösteren Karaköprü Belediyesi personeline teşekkür etti.