Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İstanbul TUYAP'da 21'incisi düzenlenen dünyanın 5'inci, Türkiye'nin ise en büyük fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı. Başkan Fevzi Demirkol, EMITT'te Şanlıurfa Valiliği'nin koordinesinde kurulan Şanlıurfa Standını ziyaret etti.
Başkan Demirkol standı ziyaret eden vatandaşlara ve turistlere Haliliye İlçesi'ndeki dünyanın en eski yapılarının bulunduğu Göbeklitepe hakkında bilgiler verdi. Başkan Demirkol, ziyaretçilere kitapçık ve broşürler hediye etti. Başkan Demirkol, daha sonra fuarda bulunan diğer stantları da ziyaret etti. Stantlarda Haliliye ve Şanlıurfa'nın tanıtımını yapan Başkan Demirkol, vatandaşlara çiğ köfte ikram etti.
Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yer almanın önemine değinen Başkan Demirkol, Türkiye'nin en büyük Dünya'nın ise 5'inci büyük fuarında yer almamanın Dünya'nın en eski yapılarının bulunduğu Göbeklite'nin tanıtımına büyük katkısı olduğunu belirtti.