Seyfullah POLAT / Teknik ekipten Veysel Polat, Ali Uçan, Seyfullah Polat; Yazar ailesinden Erkan Sözen, Mehmet Sarmış, Misbah Hicri, Ali Tutluoğlu, Ömer Dağcı, S. Ahmet Kaya, Zeki Kurt ve Mustafa Küçük'ün yer aldığı GAPGündemi Yayın Ailesi, 'Yemyeşil Urfa' hasretiyle Tektek Dağları'nın yolunu tuttu.
GAPGündemi'nin kıymetli fertlerinden Misbah Hicri'nin rehberliği ve riyasetinde Tektek Dağları eteğindeki Yanık Köyü'ne misafir olan GAPGündemi Yayın Ailesi, beraberinde getirdikleri zeytin fidanlarını, dualar eşliğinde toprakla buluşturdu.

POLAT: YAZARLARIMIZLA BİRLİKTE DAHA ÇOK FİDAN DİKECEĞİZ
GAPGündemi Yayın ailesi olarak geçmişten bugüne pek çok sosyal projenin paydaşı olduklarını belirterek sözlerine başlayan Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat, 'GAPGündemi Ailesi olarak 'Şanlıufa'nın Kurtuluşunun 100. yılında, 100 milyon fidan' sloganıyla Mehmet Sarmış hocamızın öncülüğünde sosyal medyada başlayan ve kısa sürede tüm kurumların desteklediği kitlesel bir özleme dönüşen Yemyeşil Urfa Ağaçlandırma Kampanyası'na olan ilgimizi-desteğimizi yansıtmak için Tektek Dağları'na geldik. Misbah Hicri hocamızın rehberliğinde Öğretmenlik yıllarında görev yaptığı Yanık Köyü'ne misafir olduk. Yanık Köyü, Yemyeşil Urfa hayalimizi kendi bünyesinde gerçek hayata yansıtan bir köy olmuş. Misbah hocamız görev yaptığı dönemde öğrencileri ve köy ahalisiyle birlikte burayı cennetten bir bahçeye çevirmiş. Bizler de GAPGündemi Ailesi olarak beraberimizde getirdiğimiz zeytin fidanlarını, her yönüyle örnek olan bu güzel köyümüzde toprakla buluşturduk. İnşallah GAPGündemi Ailesi olarak bunu bir başlangıç olarak görüyor, 'Yemyeşil Urfa' için üzerimize düşen görevleri layıkıyla icra etmeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz' diye konuştu.

GAPGÜNDEMİ YAZARLARI, YEMYEŞİL URFA YOLUNDA SORUMLULUK ÜSTLENİYOR
GAPGündemi'nin sorumlu yayın politikası ve sahip olduğu birikimli Yazar kadrosuyla Şanlıurfa'nın gelişimine katkı sunmaya devam ettiğini dile getiren Polat, 'Kıymetli Yazarlarımızdan Mehmet Sarmış, Zeki Kurt ve şahsım; memleketimizin ihtiyacı olan ağaçlandırma çalışmalarının öneri ve takibi için kurulan 'Yemyeşil Urfa Platformu' üyeleri olarak gayretlerimizi sürdürüyoruz. Yemyeşil bir Urfa özlemini kalbinde barındıran gönüldaşlarımızın ortak heyecanına dönüşen bu güzel kampanyanın akamete uğramaması için daha çok destek vermeliyiz' diyerek kampanyanın sosyal medyada vatandaşlarca, yerel-ulusal basında medya mensupları ve Yazarlarca desteklenmesi gerektiğini vurguladı.