Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte Atakent ve Doğukent mahallelerinde yapılan çok amaçlı salon, engelli parkı ve yeşil alan çalışmalarını inceledi.
Doğukent mahallesinde yapılan çok amaçlı salon ve muhtar evinde inceleme yapan Başkan Baydilli buranın açılışının yarın yapılacağının müjdesini verdi.
Başkan Metin Baydilli inceleme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Karaköprü Belediyesi olarak ilçenin her tarafında çalışmalar yapıyoruz. Biz de ekibimizle birlikte sabahın erken saatlerinde sahada gezip hem çalışmaları inceliyoruz hem de eksiklerimizi görüyoruz. Bugün de önce Doğukent mahallemizde yaptığımız çok amaçlı salon ve muhtar evimizi inceledik. İnşallah yarın Cuma namazından sonra onun da açılışını yapıp hizmete sunacağız.
Daha sonra yeni parklarımızla birlikte Atakent Mahallesinde Engelli vatandaşlarımız için tasarlanan ve rahatlıkla kullabilecekleri 'engelsiz parkımızı' inceledik. İnşallah bu parkımızda da son aşamaya geldik ve kısa süre sonra hizmete sunacağız. Biz Karaköprü için çalışmaya, mücadele etmeye her zaman devam edeceğiz.'
Başkan Baydilli incelemeler sırasında ekiplere ve ilgili müdürlere çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitirilmesi talimatı verdi.